• Nieuws
 • Apr23

  No Comments

  Vandaag zijn we in de gelegenheid om ons een heel klein beetje Guus Meeuwis te voelen want we mogen vanmiddag een optreden doen in het Philips stadion te Eindhoven.
  Vanaf de middenstip (!) gaan we, met onze Familieshow, de opening verzorgen van een geweldig kids-evenement. Wat een dag, wat een dag!

 • Apr16

  No Comments

  Het optreden van zaterdag a.s in Purmerend is verplaatst naar vrijdag 16 mei.
  Onze show zou samenvallen met de CD-presentatie van The Bob Color, helaas gaat dat zaterdag a.s niet door, we zijn blij dat we op redelijk korte termijn een nieuwe datum konden vinden.
  Ook namens de organisatie excuses voor het ongemak.

 • Apr14

  No Comments

  Op zaterdag kondigden we al een last-minute show aan voor het Paasweekend. Het gaat om het zeer sfeervolle City Lido in Groenlo. We zijn eerste Paasdag geboekt op een fantastisch 80′s – 90′s feest, check alle info op: citylido.nl!

 • Apr13

  No Comments

  We komen maandag met alle details en een volledige agenda update maar er is weer een show toegevoegd aan de april agenda en wel op zondag Eerste Paasdag.
  Dan ben je vast op de hoogte, nu op naar Rotterdam!

 • Apr10

  No Comments

  Naast onze fluitjes delen we sinds kort ook lichtgevende ringen uit, met groot succes! De hele avond genieten van een ring met geweldige lichteffecten aan je vinger en als het licht dooft wordt het nog romantisch ook.
  Naast onze prachtige ringen, die nu definitief aan de show zijn toegevoegd, hebben we ook een nieuw decor in voorbereiding. Keep The Fire Burning!

 • Apr3

  1 Comment

  Zojuist hebben we het bericht mogen ontvangen dat Joop en Remco inmiddels in Frankrijk rijden, op weg naar Barcelona.
  Wij stappen morgen natuurlijk in het vliegtuig, hopelijk zijn de mannen op tijd om ons direct bij aankomst alle zorg te bieden die we nodig hebben…
  Hun reisverslagen zijn ongetwijfeld te volgen op hun beider Facebookpagina’s!

 • Apr2

  No Comments

  Zaterdag 26 april is het zover, de eerste keer Koningsdag.
  Op dit moment staan al 2 shows gepland, in de vooravond spelen we eerst in Bergen Op Zoom, daarna gaan we als een speer richting Reek om Koningsdag op een mooie manier af te sluiten.
  Op dit moment zijn we nog bezig met het middagprogramma, hopelijk daarover binnenkort meer nieuws. Geniet ervan!

 • Mar27

  No Comments

  Op Paaszaterdag 19 april krijg je een geweldig programma voorgeschoteld in P3 Purmerend.
  De band die alle kroegen en festivals plat speelden in de jaren ’80 en ’90: ‘The Bob Color’ staat die avond weer live op het podium, nu als ‘Bob Color Band’ .
  Op de energie die deze band los gaat maken kunnen wij direct na afloop een fantastische afterparty bouwen. Dat wordt dus ouderwets avondje zingen en swingen, wees op tijd met de kaarten!

  Purmerend

 • Mar27

  No Comments

  De volledige update voor de komende maanden volgt later deze week maar we willen wel alvast bekend maken dat de Stichting Nijmeegse Vierdaagse ons geboekt heeft voor de 98e editie van de Nijmeegse Vierdaagse.
  Drie dagen lang zullen we voor een fantastisch feest zorgen op de Wedren, de finishplaats van de Vierdaagse.
  We kunnen niet wachten om al onze Vierdaagse vrienden en vriendinnen weer te ontmoeten!

 • Mar11

  No Comments

  Over een paar uur beginnen we aan onze eerste show in Gerlos Oostenrijk, donderdag volgt deel 2.
  Toch alvast de blik vooruit naar ons optreden van zaterdag a.s in De Lakei te Helmond.
  In het kader van het openingsweekend van de Cacaofabriek zullen we een spetterende afterparty verzorgen na het optreden van The Kik.